اشتراک گذاری





نوشته شده در تاریخ: 1403/9/23    کد خبر: 15727938   در دسته بندی علمی نوشته شده توسط آراد جویا
زمان تقریبی مطالعه: 1  دقیقه

کارشناس مسئول واحد تغذیه شبکه بهداشت آران و بیدگل:

مصرف روغن‌های نامناسب عامل افزایش بیماری قلب و عروقی است

مصرف روغن‌های نامناسب عامل افزایش بیماری قلب و عروقی است

  کارشناس مسئول واحد تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان آران و بیدگل ضمن اشاره به خطرات ناشی از استفاده روغن‌های فاقد استاندارد و نامناسب گفت: مصرف روغن‌های گیاهی نظیر کانولا، کنجد، زیتون و آفتاب‌گردان نقش به سزایی در پیشگیری از بیماری‌های قلب و عروق ایفا می‌کند.

به گزارش خبرگزاری اصفهان سبز از آران و بیدگل، ابوالفضل رادپور با بیان اینکه غذاهای چرب و سرخ شده موجب افزایش نرخ چاقی در شهرستان و اضافه‌وزن افراد می‌شود اظهار داشت: روغن‌های مایع و یا نیمه جامد که با تکنولوژی جدید تولید می‌شوند گزینه مناسبی برای سرخ‌کردن گوشت، سبزیجات و مرغ به شمار می‌روند.


 کارشناس مسئول واحد تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان آران و بیدگل نور و گرما را عاملی برای کاهش کیفیت و افزایش خطرات بهداشتی روغن‌های خوراکی دانست و بر استفاده شهروندان از روغن‌های گیاهی مرغوب با هدف حرکت به سمت زندگی سالم تأکید کرد.
وی ضمن اشاره به خطرات ناشی از استفاده روغن‌های فاقد استاندارد و نامناسب گفت: مصرف روغن‌های گیاهی نظیر کانولا، کنجد، زیتون و آفتاب‌گردان نقش به سزایی در پیشگیری از بیماری‌های قلب و عروق ایفا می‌کند.

مرتبط با جغرافیای اصفهان با کلید # #روغن #سلامت #آران #بیدگل #قلب #کاشان
ما را دنبال کنید:
+