- 09197955515
کارشناس مسئول واحد تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان آران و بیدگل ضمن اشاره به خطرات ناشی از استفاده روغنهای فاقد استاندارد و نامناسب گفت: مصرف روغنهای گیاهی نظیر کانولا، کنجد، زیتون و آفتابگردان نقش به سزایی در پیشگیری از بیماریهای قلب و عروق ایفا میکند.
به گزارش خبرگزاری اصفهان سبز از آران و بیدگل، ابوالفضل رادپور با بیان اینکه غذاهای چرب و سرخ شده موجب افزایش نرخ چاقی در شهرستان و اضافهوزن افراد میشود اظهار داشت: روغنهای مایع و یا نیمه جامد که با تکنولوژی جدید تولید میشوند گزینه مناسبی برای سرخکردن گوشت، سبزیجات و مرغ به شمار میروند.
کارشناس مسئول واحد تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان آران و بیدگل نور و گرما را عاملی برای کاهش کیفیت و افزایش خطرات بهداشتی روغنهای خوراکی دانست و بر استفاده شهروندان از روغنهای گیاهی مرغوب با هدف حرکت به سمت زندگی سالم تأکید کرد.
وی ضمن اشاره به خطرات ناشی از استفاده روغنهای فاقد استاندارد و نامناسب گفت: مصرف روغنهای گیاهی نظیر کانولا، کنجد، زیتون و آفتابگردان نقش به سزایی در پیشگیری از بیماریهای قلب و عروق ایفا میکند.
منتشر شده در تاریخ 1403/11/11
منتشر شده در 1403/11/11
منتشر شده در 1403/11/11
منتشر شده در 1403/11/11
منتشر شده در 1403/11/10
منتشر شده در 1403/11/10
منتشر شده در 1403/11/10
منتشر شده در 1403/11/10
منتشر شده در 1403/11/10