- 09197955515
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: طی ۹ ماه گذشته از سال جاری ۴۰ نفر در دو شهرستان کاشان و آران و بیدگل به تب مالت مبتلا شدند.
به گزارش پایگاه خبری اصفهان سبز ، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: بررسی ها نشان می دهد ۸۸ درصد افرادی که در کاشان و آران و بیدگل تب مالت گرفتند سابقه مصرف لبنیات محلی مثل پنیر،سرشیر محلی، بستنی سنتی و شیر غیر پاستوریزه داشته اند.مهدی دلاوری با بیان اینکه طی ۹ ماه نخست سال جاری ۴۰ نفر مبتلا به تب مالت درمان شدهاند که از این تعداد ۲۸ نفر در کاشان و ۱۲ مورد ساکن آران بیدگل بودند تاکید کرد:مردم می بایست شیر مورد نیاز را ضمن خرید از ایستگاه های دارای مجوز پیش از مصرف به مدت ۳ تا ۵ دقیقه بجوشانند.وی از دامداران و قصاب ها خواست با توجه به اینکه تب مالت یک بیماری شغلی می باشد کلیه نکات بهداشتی را هنگام تماس با دام رعایت کرده و شهروندان هم اگر با علائمی از قبیل تب،تعریق،درد مفاصل و عضلات،ضعف و خستگی مواجه شدند فوراً به پزشک مراجعه نمایند.
منتشر شده در تاریخ
منتشر شده در 1403/10/25
منتشر شده در 1403/10/25
منتشر شده در 1403/10/25
منتشر شده در 1403/10/25
منتشر شده در 1403/10/25
منتشر شده در 1403/10/23
منتشر شده در 1403/10/23
منتشر شده در 1403/10/23